Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Këto shenja do bëjnë që ta kuptoni më mirë beben tuaj

9:39 | 18 Shtator 2019

Kur një foshnje është i ri, prindërit e tyre kanë tendencë të frikësohen edhe për gjërat më të vogla.

Ata mundohen të gjejnë çdo gjë me saktësi se çka dëshirojnë dhe se çka po ju shkakton atyre parehati.

Por, si t’i kuptoni fëmijët kur ata nuk flasin. Ekspertët kanë treguar disa nga këto shenja që ndihmojnë prindërit të komunikojnë me foshnjën, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Mënyra se si qajnë 

Fotoja e parë: Thërret nënën                                            Fotoja e dytë: Dëshiron të flejë 

Kur fëmija qanë është e vetmja mënyrë për t’i treguar nevojat sidomos deri në muajin e katër.

Kur fëmija qanë për nënën, Kur fëmija ka qëndruar vetëm për një kohë dhe tani dëshirojnë që prindërit ta marrin në duar. Ata qajnë 5 deri në 6 sekonda dhe pastaj pauzojnë për 20 sekonda sepse presin për një rezultat.

Kur fëmija qanë për uri, mund të filloj me një të qarë për thirrje, por nëse nuk ushqehet fëmija bëhet histerik duke qarë me të madhe.

Një qarje për shkak dhimbjeve, Kjo e qarë është me zë të lartë dhe konstante.

E qara kur nuk ndjehet rehat, e qara mund të jetë irrituese dhe më zë të lartë, kjo do të thotë që ka ardhur koha ta ndërroni beben tuaj.

Kur fëmija është në parehati                                     Kur fëmija dëshiron të flejë 

I Uritur                                                                             I Ngopur 

I lodhur                                                                               I fikësuar