Këto janë vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës në vikend

Sipas KEDS-it këto ndalesa janë të planifikuar për shajkë të ndërhyrjeve në; punim ne trafo, vendosja e shtyllës 10 kV, ndërrim i shtyllës se tensionit të lartë, shqyrtim i mbrojtjes rele, etj.

Lajme

28/06/2018 17:25

Njoftimi KEDS-it:

 

Prishtinë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 30.06.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

·         TS. 10/04 kV  TS GJON SERREQI (Kodi: 13000010055) prej orës  09:0012:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Gjon Sereqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

 

2.

Më 30.06.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

·         TS. 10/04 kV  TS  Herticët (Kodi: 13000010041) prej orës  09:00 –12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3

Më 30.06.2018 në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

·         TS. 10/04 kV Kodra e Trimave -11 (Kodi: 13000005031) prej orës 09:00-11:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. 27 Nëntori.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet.

4

Më 30.06.2018 në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         TS. 10/04 kV Grajqevcet (Kodi: 15018015140) prej orës 09:00-12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: konsumatorët komercial, konsumatorë te amvisërisë që furnizohen nga ky TS.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i panelit ekziatues.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 30.06.2018 në NS 35/10kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bardh i Madh (Kodi:15018018) prej orës  10:00 deri në ora14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

 

2.

Më 02.07.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Plemetin (Kodi:15019003) prej orës  11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese) . 

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljes 10 kV.

3.

Më 02.07.2018 në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV J22 Preoci (Kodi:10000001) prej orës  10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

Arsyeja e ndërprerjes:  Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 02.07.2018 në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV J04 Amortizatoret (Kodi:10000002) prej orës  11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Amortizatoret

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Më 02.07.2018 në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV J18 Energoinvesti (Kodi:10000003) prej orës  13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë:Fabrika Amortizatorët.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

 

Prizren

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 30.06.2018 në NS 35/10kV Piranë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Hasi II (Kodi: 30034003) prej orës  10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

 

2.

Më 01.07.2018 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 35 kV Prizreni 4 (Kodi: 300330) prej orës 09:30-12:30 dhe prej ores13:30-16:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave, IBPK “Prizreni”, “Shtypshkronja e re”(ETC),   Siprint Shtypshkronja”, rrugët: Kukësi,Xhevat Berisha, Sali Bytyqi,  Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; bizneset: “Afioni”, Etem-Trade”, “EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton”, “Sharri Pllast, Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi, Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji,  Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksander Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta,Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha, Lekë Dugagjini,Spitali,Famipa,Globali,Him Grupi,Ben-Af, Zjarrfikesatr, Stacioni I Autobusve, Jeronim Derada, Adriatiku, Reneluar Tahiri, Shrumfat, Rrasat e Koshares, Qendra Teknike, Tusuzi 1, Tusuzi 2, Hoqa Mahlla dhe Metaliku.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i SCADA-ës në NS 110/35/10kV Prizreni 1.

 

3.

Më 30.06.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës  11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasteric Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, PllanjanLubinje e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja – Sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, Hotel Sharri, TS Sat styro,TS Shpia e bardhë, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Izolimi i kabllit të TM 10 kV.

4.

Më 02.07.2018 në NS 35/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bankosi (Kodi: 30032002) prej orës  10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Seljadin Braha, Unmiku, Tabahane, Haxhi Ymeri dhe Shtjefen Gjeqovi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

 

5.

Më 02.07.2018 në NS 35/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Lakuriqi 3 (Kodi: 30032004) prej orës  11:30 deri në ora13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Lakuriqi 3

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

6.

Më 02.07.2018 në NS 35/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Komuna (Kodi: 30032005) prej orës  13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë:Komuna.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

 

 

Gjakovë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1

Më 30.06.2018 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dalja 5 (Kodi:80080013) prej orës  09:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:rr.14 Qershori, rr.Bajram Curri, rr.Bujar Roka, rr.Demush Taha, rr.Dërgut Vokshi, rr.Hasan Dashi, rr.Luigj Gurakuqi, rr.Mark Malota, rr.Mihail Grameno, rr.Mithat Frashëri, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula, rr.Shefki Shasivari, rr.Tahir Efendija.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçjes se TSB-se se Re për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi iRrjetit 2017“, LOT 7 Gjakova.

 

Mirëmbajte të planifikuar

1.

 

Më 30.06.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Mirusha (Kodi:82082002) prej orës  11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjaka.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i përçuesve nga shtyllat e vjetra në të reja në fshatin Llapqevë.

 

2.

Më 02.07.2018 në NS 35/10kV Xerxa do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Podrumi (Kodi:82081008) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesinfshatrat: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë dhe Sapniq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

 

 

Gjilan

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 01.07.2018 në NS 35/10kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kfori  (Kodi:60061009) prej orës  11:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Xhamia e Medresesë, Konvikti, KFOR-i, Ambulanca e Dardanisë dhe Xhaxhi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinës se vjetër dhe vendosja e dy kthinave tëreja.

 

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 01.07.2018 në NS 35/10kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kufca (Kodi:60061006) prej orës  10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kufcë, Stanishor, Mellc, Strazhë, Kosmatë, Draganc, Manastir, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm, Draganci i Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i Transformatorve toroidal, riparametrizimi dhe testimi i mbrojtjes rele.

 

2.

Më 01.07.2018 në NS 35/10kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Frigoriferi (Kodi:60061005) prej orës  11:00 deri në ora12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Sokoli, Dheu i Bardhe-Poligoni, Kufca-Shqiptarët, Baja-Bazeni, Spitali Mental, MB Ujësjellësi dhe TS Poredini.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i Transformatorve toroidal, riparametrizimi dhe testimi i mbrojtjes rele.

 

3.

Më 01.07.2018 në NS 35/10kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Morava e Binqes  (Kodi:60061013) prej orës  12:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Fabrika e banesave dhe Kfori.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i Transformatorve toroidal, riparametrizimi dhe testimi i mbrojtjes rele.

 

4.

Më 01.07.2018 në NS 35/10kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kfori  (Kodi:60061009) prej orës  13:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Xhamia e Medresesë, Konvikti, KFOR-i, Ambulanca e Dardanisë dhe Xhaxhi.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i Transformatorve toroidal, riparametrizimi dhe testimi i mbrojtjes rele.

 

 

Pejë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 02.07.2018 në NS 110/10kV Peja  2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dardanija 2 (Kodi:51000004) prej orës  09:00 deri në ora11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Benzineset Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika kontroll teknik Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardanija2, Dardanija1, Dardanija7 dhe Dardanija 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i 3 shtyllave.

2

Më 02.07.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm dhe i Ulët.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimin e 3 shtyllave.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.07.2018 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Fusha e Pejes (Kodi: 50000009) prej orës 10:00 deri në ora14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bajraktaret, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë  dhe shtrëngimi i rrjetit.

2.

Më 02.07.2018 në NS 110/10kV Istog do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Mojstiri (Kodi: 54000001) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Sine dhe Mojstir.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele

3.

Më 02.07.2018 në NS 110/10kV Istog do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

 

4.

Më 02.07.2018 në NS 110/10kV Istog do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Onixi (Kodi: 54000003) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Durrave Hysenajt, Tomoci – Kushtrimi, Dobrushë Xhamija, Dobrusha e Mesme, Te Drejtorija, Lubova – Ademajt, Lubovë Kulla, Carralluka, Carralluka 2, Korabi, Blinda Banje, Lagjja e Re Banjë, Banjë Minoritetet, Onixi, Kulla, Lagjja Delibeg. 

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

 

Vërejtje: Nga kjo dalje furnizohet BRE Centrali Solar.

Mitrovicë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 02.07.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbulë, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishtë dhe Begaj. 

 

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10 kV.

 

Ferizaj

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 30.06.2018 në NS 35/10kV Ferizaj  1 do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Emin Duraku(Kodi: 40040002) prej orës 09:00 deri në ora12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesore të Inxhinieringut, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në trafo.