Këto janë femrat më të njohura në botë (FOTO)

Ditë më parë, në një sondazh të kryer për femrën më të njohur në planet, Beyonce ka triumfuar duke rrëmbyer zemrat e të gjithëve.

ShowBiz

10/03/2015 10:00

Beyonce është zgjedhur emri më i njohur në botë. Ky rezultat vjen pas publikimit të një sondazhi të bërë nga revista “Rolling Stone”, në Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

Në këtë sondazh rezultoi se këngëtarja 33-vjeçare Beyonce, është femra më e njohur në planet. Nga ana tjetër, këngëtarja 27-vjeçare Rihanna, është votuar si artistja më e preferuar.

Ndërkaq, në listën e gjatë bëjnë pjesë personazhe të tillë si Katy Perry, Lana Del Rey, Ariana Grande dhe Taylor Swift. Lajmi.net