Të Infektuar: 56.118

Të Shëruar: 49.432

Të Vdekur: 1.411

Këta persona janë duke ‘ndryshuar’ botën përmes artit dhe mirësisë

9:29 | 21 Tetor 2019

Mirësia. është një gjendje shpirtërore, nuk mund të shihet por mund të ndjehet.

Bota jonë është e mbushur me njerëz të mirët të cilët na inspirojnë dhe na motivojnë.

Këta artistë kanë vendosur ta ndryshojnë botën për të mirë, pa u mbështetur tek dikush tjetër, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Në këtë artikull i gjeni disa shembuj të këtyre artistëve të talentuar të cilët i kanë jap dritë dhe ngjyrë vendeve të ndryshme. /Lajmi.net/