Këta janë filmat të cilët iu ndihmojnë të relaksoheni dhe t’i harroni të gjitha

Janë disa filma të cilët duken sikur komedi dhe të lehtë për tu shikuar, por ata prapë do të na lënë gjurmë dhe të na bëjnë të mendojmë edhe pasi që i kemi shikuar.

Fun

12/10/2019 23:15

Këta janë filma të cilat dëshirojmë të flasim në këtë artikull. Shpresojmë që do i adhuroni dhe do kënaqeni duke i shikuar.

Më poshtë gjeni disa prej tyre, transmeton lajmi.net.

It’s Kind of a Funny Story, 2010

Dai si hing, 2018

The Healer, 2017

Going in Style, 2016

The A-Team, 2010

She’s Funny That Way, 2014

Mauvaises herbes, 2018

Like Father, 2018

Alibi.com, 2017

Jour J, 2018