Këta janë filmat më të ri që nuk duhet t’i humbisni

20:06 | 21 Gusht 2019

Javën e kaluar kanë dalur trailerët e shumë filmave dhe serive të reja, të cilat nuk duhet të i humbisni.

Këtu gjeni një listë me trailerët e këtyre filmave më të ri, raporton “The Verge”, transmeton lajmi.net.

“Little Women”

E kush nuk dëgjuar apo lexuar librin e shumë njohur të 4 motrave protagoniste të cilat jetojnë  në kushte jo të mira, “Little Women”, tani vjen edhe si film, trailer më poshtë.

“Parasite”

Nuk e dimë se si ta përshkruajmë me fjalë këtë film, kështu e gjithë çka mund të themi është “ju duhet ta shikoni këtë”.

“The morning Show”

Apple ka publikuar një trailer për serialin televiziv më prestigj  – The morning Show, një seri që po konsiderohet tejet i fuqishëm, me aktorë të njohur si Jennifer Aniston dhe Steve Carell.

“Portrait of a lady on Fire”

Ky film ka fituar çmimin e skenarit më të mirë në Kannë këtë vit. Filmi flet për dy gra në vitin 1760 në Francë, dhe duket i çuditshëm, tensionues dhe mbi të gjitha romantikë.

“The Death of Dick Long”

Ky film duket të jetë një ngjarje e ngadalshme, e çuditshme dhe komedi. Do të dal më 27 shtator të këtij viti.

“A Hidden Life”

30 sekondat e këtij traileri do të jenë të mrekullueshme, të errshme dhe të strukturua në mënyrë perfekte. Do të dal më 31 dhjetor të këtiuj viti. /Lajmi.net/