Këta janë binjakët më të rëndë në botë

Deri në moshën gjashtë vjeçare, ata fituan qindra kilogramë...

Lifestyle

25/06/2018 15:45

Binjakët më të rëndë në botë janë vëllezërit Billy Leoni dhe Benny Lloyd.

Billy, lindur me 1946 dhe që vdiq në vitin 1979, dhe i vëllai Benny, po i lindur në vitin 1946 dhe që vdiq në vitin 2001, transmeton lajmi.net

Ata peshonin pas moshës 6-vjeçare, njëri 337 kg dhe tjetri 328 kg. /Lajmi.net/

Image result for Billy Leon and Benny Loyd