Këta janë 38 kandidatët e AAK-së për Asamble Komunale në Pejë

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, ka bërë publike listën me emrat e kandidatëve për Asamble Komunale në komunën e Pejës.

Lajme

23/08/2017 16:38

Të nderuar qytetarë të komunës së Pejës, mbështetës të vizionit ndryshe, simpatizantë dhe anëtarë, kam nderin të prezantojë listën fituese të Pejës.

Lista e kandidatëve për Asamblenë Komunale, është listë e cila prezanton vlera dhe personalitete të shquara të qytetit të Pejës.

Kjo listë është garancë e suksesit. Ne jemi të vendosur në Kontratë me qytetarin dhe jemi të vendosur në fitore”, thuhet në njoftim.

Programi ynë dhe lista e kandidatëve që prezantojmë për qeverisje lokale, është më cilësoreja me etikë të lartë morale, kombëtare dhe profesionale.

 1. BEQIR KAJTAZI (Bartës i listës) ing. i Teknologjisë
 2. BLERIM NIKQI – ekonomist
 3. Dr. ZIZE HAKAJ – VESELAJ – mjeke
 4. Dr. SHYQRI MEMA – stomatolog
 5. NAZMI KRASNIQI – jurist
 6. DRITA KRASNIQI – ekonomiste
 7. DRIN VESELAJ – ekonomist
 8. FEIM ADEMAJ – ekonomist
 9. Dr. ILIRJANA GAFURI – mjeke
 10. AGON BUÇUKU – ekonomist
 11. ARDIAN BERISHA – Dr. i ekonomisë
 12. VJENDITA KELMENDI – GËRGOCI – profesoreshë
 13. LABINOT PANXHA – jurist
 14. ISMAIL SADIKU – ekonomist
 15. NORA TARAKU – profesoreshë
 16. ARBËR GRABOVCI – Prof. DIF – gazetar
 17. SADRI MURTEZAJ – Ndërmarrës
 18. ALDISA MORINA – Administratë publike
 19. FLORIM SHALA – Ndërmarrës
 20. VËLLAZNIM SINANI – Këngëtar / jurist
 21. ARTA VOKSHI – NALLBANI – ekonomiste
 22. SHKELZEN AHMETGJEKAJ – Ndërmarrës
 23. AGON GJIKOLLI – Ndërmarrës
 24. GRESA DOMNIKU – ekonomiste
 25. SAMI THAÇI – Ndërmarrës
 26. NAIM BERISHA – Profesor
 27. KOSOVARE GJEVUKAJ – Psikologe
 28. EDON SHKOLOLLI – Ndërmarrës
 29. LULËZIM BLAKA – Teknologji dhe Shkenca politike
 30. ALISE HUSKAJ – Infermiere
 31. SHABAN DRESHAJ – ing. i Makinerisë
 32. MIFTAR HOXHA – profesor
 33. VALENTINA ADEMI – Infermiere
 34. ARDIJAN MULLA – Veterinar
 35. ALI IBERDEMAJ – ndërmarrës
 36. Dr. SARANDA BELEGU – Stomatologe
 37. ARBËR BERISHA – Ndërmarrës
 38. JETON KRASNIQI – Ndërmarrës.