Kështu uruan të famshmit shqiptarë për festën e Fitër Bajramit

Sot është festuar Fitër Bajrami.

ShowBiz

04/06/2019 21:59

Sot të gjithë besimtarët e fesë islame e kanë festuar Fitër Bajramin, shkruan lajmi.net.

Me këtë rast nuk kanë munguar urimet e shumta që ata i kanë shkëmbyer me njëri-tjetrin. Emrat e njohur të estradës shqiptare edhe këtë herë kanë zgjedhur llogaritë e tyre në rrjete sociale për t’i uruar miqtë fansat e publikun në përgjithësi.

Urimet e tyre ishin të shumta dhe nga më të ndryshmet dhe disa prej tyre ua sjellim në vazhdim./Lajmi.net/

https://www.instagram.com/p/ByRwaXfpRDf/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BySERReJ1gM/

https://www.instagram.com/p/BySgmHbFsYJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/ByQkpEbgllf/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BySf3L4h1ak/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BySFGjmibDJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/ByR5quZIRsR/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/ByR0LmKH6Sy/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BySK43ohn0P/

https://www.instagram.com/p/ByRssVFBMVx/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BySDQMlndJd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BySJ-y9BwWb/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BySP1iwAX6C/?utm_source=ig_embed