Kështu është të jesh i pastrehë në Nju Jork

Për 23 vitet e fundit, 74-vjeçari Charles "Charlie" Scott Dunaway jeton në rrugë me të ardhura të ulëta, në qytetin e Nju Jorkut.

Fun

03/01/2019 16:41

Ai nuk është në gjendje të lexojë ose të shkruajë, si dhe gjendja jo e mirë e zemrës i ka kushtuar atij me humbjen e punës në Carnegie Deli dy dekada më parë, transmeton lajmi.net.

Meqenëse ai nuk është në gjendje të ketë para të mjaftueshme nga sigurimet për të përballuar strehimin e tij, Charlie është i detyruar të qëndrojë në afërsi të Times Square. Përkundër situatës së tij, besimi i tij arrin ta mbanë atë të gjallë dhe të motivuar.

Të pastrehët në Nju Jork janë rritur ndjeshëm që nga Depresioni i Madh. Qyteti ka të ngjarë të ketë shpenzuar më shumë se 1 miliard dollarë duke u marrë me të pastrehët gjatë vitit të ri. /Lajmi.net/