Këshilla mjekësore – Problemet me aknet, shkaktarët dhe trajtimi i tyre

Lifestyle

17/07/2017 09:44

Aknet janë problem i lëkurës që më së shumti shfaqet në pubertet.

Sa shpesh shfaqen aknet? Cila është mosha më e prekshme nga aknet?

Cilët faktorë ndikojnë në shfaqjen e tyre?

Si mund t’i largoni ato?

Në videon më poshtë do të mund të kuptoni gjithçka në lidhje me aknet, te kush shfaqen më shumë, cilët njerëz kanë nevojë për trajtim mjeksor e shumë këshilla të tjera, shkruan lajmi.net

Shikojeni. /Lajmi.net/

YouTube player