Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Kërcimi më i ‘çmendur’ me motoçikletë (Video)

18:19 | 10 Nentor 2014

Shikojeni kërcimin më të lartë me motoçikletë që e keni parë ndonjëherë.

Ky kërcim me motoçikletë nga kjo lartësi është me të vërtetë e rrezikshme dhe e çmendur.

Personi që e bëri këtë siç duket e bëri me shumë siguri dhe me shumë qejf, pasi që ai nuk hezitoi asnjë çast për ta bërë kërcimin, transmeton Lajmi.net.

Lartësia nga e cila kërceu ai me motoçikletë ishte shumë e rrezikshme, dhe fakti që motoçikleta nuk eksplodoi nga përplasja ishte madhështore.

Shikojeni videon: