KEDS njofton qytetarët: Po punojmë në siguri të sistemit, disa vende do të mbesin pa rrymë

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Lajme

27/10/2020 17:10

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

28.10.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bardhi i Madhë (Kodi: 15018018) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e F.Kosovës pas Hekurullës, Kuzmini dhe Bardhin e Madhë .

Arsyeja e shkyçjes: Pastrimi i trases, kontrollimi i TS për vaj.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusht-Gorozhup (Kodi: 30035008) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Gorozhubi, Mile,Plane dhe një pjesë të Zhurit.

Arsyeja e shkyçjes: Pastrim I trases nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkolla normale (Kodi: 30033004) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale , KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.

Arsyeja e shkyçjes: Shkarkimi i daljes 10 kV shkolla normale. Aktivizimi i daljes së re drejtimi Kfori Turk

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik.

Arsyeja e shkyçjes: Pastrim i trases nga vegjetacioni

2.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rakoshi (Kodi: 54000006) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez

Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e ndarsit 10 kv në degzim për kernin

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujësjellësi i Vjetër (Kodi: 70000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Qendra e Qytetit.

Arsyeja e shkyçjes: Kontrollimi Shtimi të vajit në për TS 10/04.KV dhe vendosja e shkarkusëve 10.KV.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet:. Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë

Arsyeja e shkyçjes: Pastrimi I trases nga vegjetacioni .

2.

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prugovc (Kodi: 10013012) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet:. Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja e shkyçjes: Pastrimi I trases nga vegjetacioni

28.10.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSB Bërnic e epër (Kodi: 13000001004) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bërnic e epër.

Arsyeja: Punimeve në RTU.

29.10.2020

Punime në projekte investive

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

NS 35/10kV Lladova (kodi 610660) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh, Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër, F. e radiatorëve në fshatin Zhegër, Mulliri në fshatin Lladrovë, Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II nga dalja 10kV Vragolia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 (Kodi 15018007009) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Vragoli 1 BTS blinda

Arsyeja: ngritja e shtyllave

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi 14000010) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë

Arsyeja: Zhvendosje e TS-it

3.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

4.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSB Bërnic e epër (Kodi: 13000001004) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bërnic e epër.

Arsyeja: Punimeve ne RTU.

5.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:Nje pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,

Arsyeja: Pastrimi i terenit.

6.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonija (Kodi: 10000013) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

7

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J17 Bercom (Kodi: 10000011) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Berkom

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

8.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Jumko (Kodi: 10000004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Jumko, Zona industriale nj epjes

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

9.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Udhëkryqi kabllovik (Kodi: 10012002) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Anen e djathtë të Qytetit F.Kosovë .

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

10.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje ..

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

11.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonia (Kodi:15018015) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

12.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhegu (Kodi:15018016) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

13.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë Kosova I (Kodi: 15018006) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët..

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maja e zezë (Kodi 50051007) nga ora 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gjimnazi,Kisha Ortodokse,Lidhja rezerv TS-7/2,Kfori Italian,Kfori Argjentina

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtylla të betonit

30.10.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë Kosova II nga dalja 10kV Vragolia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 (Kodi 15018007009) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Vragoli 1 BTS blinda

Arsyeja: Ngritja e shtyllave