KEDS njofton për punime në rrjet gjatë ditës së premte në disa rajone

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime në rrjet në disa rajone të Kosovës. andaj ka bërë publik edhe planin e punimeve.

Lajme

26/08/2021 16:37

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

27.08.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009)  prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

LP 35kV H12 – Bivolaku (Kodi: 15020000 )  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Hamidi-Ibër-Lepenci

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti  (Kodi: 14000014)  prej 09:00 -09:15 dhe nga ora 15:45 -16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti,Letanc te Rexha,Smajlovit,Bajqine ,Kerpimeh ,Rep ,Pollate,Dvorisht,Sllatine,Reqice,Zhiti ,Sylevice,Breze,Trnavice,Murgull,Zakut,Metehi,Doberdol.

Degëzimi 10 kV (Kodi: 14000014177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 275, )  prej orës  09:00 deri në ora 16:00

Vendet:Sllatin ,Reqic Sylevucë, Murgull, Dvorisht.Terrnavic.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Kaqaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat – Voskopoja (Kodi 40043001) nga ora 10:00 deri në ora 14:00min.

Vendet: Voskopoja,Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc),Pallosh (Biqevc),Nikaj,Tushaj – Soponica,Malsi (Malzez),Vatë,Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trases

2.

Nga NS 35/10kV Kaqaniku do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV  (Kodi 40043007039, 040, 042, 035, 047, 036, 038, 216, 223, 041, 043, 037, 044, 045, 046, 048, 245, 249, 049, 050, 051, 099, 229.) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Topojan.

Arsyeja: vendosja e kokave ne kabell ajrore qe lidh TS, 7043

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti  (Kodi: 62000001)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë, Sotllar.

Arsyeja: Vendosja e 4 shtyllave të T.L

Pejë

1.

NS 35/10 kV PEJA II do te ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

27.08.2021

Punime në projekte investive

 

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

TS.10/04 kV Lagja e spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rr.Muharrem Fejza një pjes.

Arsyeja:  kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

28.08.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zahaqi (Kodi 51000010) nga ora 12:00 deri në 15:00

Vendet: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.

Arsyeja: Vendosja e konzollave dhe izolatorëve TM, sipas PEE

 

Ferizaj

1

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10KV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej ores 12:00 deri në ora 15:00.

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega .

Arsyeja: Realizimi i hyrje/daljeve, sipas PEE.

2.

TS 110/35/10kV Lipjanido të ndërprehet:

Dalja 10kV Lipjan-Qendra 2 (Kodi: 41000019)  prej orës 09:00  deri ne ora 10:00

Vendet: Lipjan Qyteti ni pjes.

Arsyeja: Realizimi i hyrje/daljeve, sipas PEE.

28.08.2021

 Punime në projekte investive

 

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

TS.10/04 kV Lagja e spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rr.Muharrem Fejza një pjes.

Arsyeja:  kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do  të ndërprehet:

TS.10/04 kV Qameria  3  (kodi: 13000008073 ) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rr. Haxhi Zeka një pjes

Arsyeja:  Nderrimi i ormanit te tensionit te ulet

 Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=