Katër minuta në sytë e vdekjes (Video)

Në videon që do të shihni më poshtë, do të mahniteni për mënyrën se si kanë shpëtuar njerëzit në momentin e fundit, kur jeta e tyre u takua me vdekjen.

Fun

19/11/2016 13:48

Frika, kur sytë e vdekjes na vështrojnë, është tmerruese, apo jo?
Por, dalja fitimtar nga kjo, padyshim që sjell entuziazëm në të rrëfyerit pastaj, shkruan lajmi.net

Më poshtë do të kuptoni se në çfarë pozicione kanë qenë njerëzit, si janë vënë në rrezik për jetën dhe si kanë shpëtuar. /Lajmi.net

YouTube player