Kanë folur për secilin me radhë, Shqipës dhe Adrit i dalin “thashethemet” në pah

Prajmi i sotëm i Big Brother Vip Kosova nisi me një klip ku ishin të përfshirë Shqipja dhe Adri. Gjatë dy ditëve pas prajmit të së premtës, Adri dhe Shqipja ishin gjendur skajeve të shtëpisë duke përmendur secilin prej banorëve. Ky klip i shfaqur krijoi debate të ashpra mes banorëve e sidomos nga përsonazhet e…

ShowBiz

20/11/2023 21:30

Prajmi i sotëm i Big Brother Vip Kosova nisi me një klip ku ishin të përfshirë Shqipja dhe Adri.

Gjatë dy ditëve pas prajmit të së premtës, Adri dhe Shqipja ishin gjendur skajeve të shtëpisë duke përmendur secilin prej banorëve.

Ky klip i shfaqur krijoi debate të ashpra mes banorëve e sidomos nga përsonazhet e përmendura në këtë klip.

Ganiu, Buci, Blerando, Blero Vesa e shumë emra të tjerë ishin pjesë e thashethemeve të Shqipës dhe Adrit. /Lajmi.net/ 

YouTube player