Ka edhe kështu! Gruaja fle me burrin dhe dashnorin në të njëjtin shtrat sepse …

Chriss dhe Matt janë në një marrëdhënie ‘Polaymarous’ dhe e quajnë veten qifte treshe. Pas gjashtë viteve bashkë, çifti i martuar Chris dhe Matt Brandt vendosën të hapin marrëdhënien e tyre.

Lifestyle

06/04/2018 23:31

Ndryshe nga Matt Brandt, Chris Brandt kishte përjetuar marrëdhënie heteroseksuale në të kaluarën dhe ftuan Cait Eranest 28 vjeçar në shtëpinë e tyre në vitin 2015.

Siç shkruhet në The Independent, tani të tre ndajnë një shtrat në një apartament me një dhomë gjumi.

“Në fillim Matt ishte kundër por më pas ai u pajtu. Të tre filluam të shpenzonim gjithnjë e më shumë kohë së bashku dhe pas rreth shtatë apo tetë muajsh filluam të jemi të tre bashkë”.