Juventus – Barcelona, dikush mund të befasohet nga bilanci i fitoreve

Juventus ka bilanc pozitiv në ndeshje me Barcelonën.

Sport

25/08/2017 12:27

Juventus ka fituar 5 nga 11 ndeshjet në gara evropiane kundër FC Barcelona, me 3 barazime dhe 3 humbje.