Ju mund të rreshtoheni gjithashtu: Dreri pret në linjë për akullore (Video)

22:47 | 11 Qershor 2018

Dreri ndalon këtu … për akullore.

Pamjet e fundit nga Parku Nara i Japonisë janë shfaqur duke treguar një drer të egër, të egër, që me sa duket po pret në radhë për një akullore të ftohtë.

Shumica e drerëve dhe njerëzve do të jenë të tronditur nga takime të tilla të ngushta, por Parku i Nara aktualisht është shtëpia e përafërsisht 1,200 drerëve, transmeton lajmi.net.

E konsideruar si një thesar natyror nga besimtarët Shinto, nuk është çudi që ky dre nuk ka durim të presë më shumë se 30 sekonda në rresht – sidomos me një bollëk akulloresh! /Lajmi.net/