Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Ju kujtohet episodi i fundit i filmit të animuar  “Tom and Jerry”

11:21 | 4 Gusht 2019

Po thuajse të gjithë ne jemi rritur me episodat e serialit të animuar dhe më të shikuar ndonjëherë “Tom and”Jerry”. 

Dhe pa dyshim që do ju kujtohen të paktën disa sekuenca të ndonjë episodi të këtij seriali  dhe do ju sjell nostalgji të fëmijërisë suaj.

Pikërisht, për t’iu rikthyer në kohë do sjellim një video të episodit të fundit të këtij seriali. /Lajmi.net/