Ja trajnerët e The Voice of Albania 4

The Voice of Albania ka zbuluar trajnerët e edicionit të katërt. Do të ketë dy ndryshime, kurse dy nga trajnerët paraprak do të vazhdojnë të jenë këtë spektakël.

ShowBiz

21/08/2014 16:53

Nga edicionet e kaluara, si trajnerë do të vazhdojnë të jenë Alma Bektashi e Sidrit Bejleri. Ndërkaq nuk do të vazhdojnë Elton Deda, Aurela Gaçe apo Miriam Çani.

Këtë radhë do të kemi diçka më “ndryshe”.

“The Voice” në faqen zyrtare ka lajmëruar se Sidritit e Almës do i bashkohen Elsa Lila dhe Genc Salihu.