Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

Ja si ‘parkohet makina’

9:02 | 9 Dhjetor 2019

T’i japësh makinës është një sfidë më vete dhe nuk janë të pakta rastet kur automjetet përfundojnë në pozicione mjaft të çuditshme.

Drejtuesit e tyre kanë shpërndarë në rrjetet sociale edhe çuditë që kanë realizuar kur makina u ka dalë nga kontrolli, e fatmirësisht ata kanë shpëtuar pa u lënduar.

Shikoni më poshtë. /Lajmi.net/