Ja si në Kosovë vidhen ndihmat e mbledhura për Serbinë (Video)

Njëzetvjeçari M.R. në një ndejë bamirësie në Graçanicë, duket se piu shumë dhe bashkë me miqtë e tij, tentoi të bëjë një “shaka”. Megjithatë pas lansimit të videos në YouTube, kjo doli të ishte “shaka” e dështuar. 

Lajme

22/05/2014 23:45

Në rrjetin social YouTube, është postuar një video nga një ndejë bamirësie në një diskotekë në Graçanicë, ku po mblidheshin ndihma për viktimat e zonave të prekura nga vërshimet në Serbi. 

Aty shihet se si një i ri “vjedh” në paketim me sheqer. 

Momenti u regjistrua nga kamerat e sigurisë dhe dikush e postoi videon në YouTube. 

Por siç transmetojnë mediat serbe, e gjitha ishte një tentim shakaje, pas alkoolit të shumtë të konsumuar atë natë. 

Megjithatë, shaka doli të jetë e dështuar pasi veprimi i të riut u bë temë kryesore diskutimi, jo vetëm në Graçanicë. 

Ky i ri duket se për disa ditë është detyruar të mbyllet në shtëpi.