Ja si duket pa uniformë, policja më e bukur shqiptare! (Foto)

Anisa Zani është një ndër femrat më të bukura në Shqipëri, në radhët e policisë. 23-vjeçarja nga Gjirokastra ka një përvojë pune katërvjeçare në Policinë e Shtetit dhe tash ka përfolet në media si policja më e bukur shqiptare. Bukuria e saj vihet gjithnjë në qendër të vëmendjes dhe jo rrallë herë është diskutuar në media për pamjen e saj, e bukur dhe një police e zonja.

Fun

08/02/2016 08:38

“Pamja nuk paraqet problem për mua, unë jam aty për të punuar dhe jo për të treguar bukurinë time. Është diçka që ma ka falur Zoti”.

“Nëse ndonjëherë gjatë punës marr komplimente, përpiqem t’i shmang dhe t’i përkushtohem punës, pasi kjo është përparësia ime”, ka thënë Anisa.

Ajo ka mbaruar Akademinë njëvjeçare të Policisë dhe ka punuar me Patrullën e Përgjithshme në Komisariatin numër 2 në Policinë e Tiranës, te grupi i Shqiponjave, ndërsa tani është vendosur në detyrën e inspektores në Qarkullimin Rrugor. (Mapo)

aa aaa aaaa aaaaa aaaaaa