Ja si duken tre vite shëtitje rreth botës të përmbledhura në 4 minuta |VIDEO|

Ai kishte planifikuar që të ikte për tremuaj - por tre vite më vonë ai ishte duke e bërë të njejtën gjë. Në fund ai kishte vizituar më shumë se 60 shtete anembanë botës, nga 'Mali Everest' deri në Varnasi të Indisë.

Fun

03/08/2015 16:24

Fotografi i cili punon dhe jeton në Nju Jork Walter Chang ka bërë atë që shumë nga ne dëshirojmë dhe ëndërrojmë për ta bërë: Ka hequr dorë nga puna e tij, i ka mbledhur kursimet e tij, dhe është nisur për një udhëtim rreth botës me një plan shumë të qartë se për ku ishte nisur. Ai kishte planifikuar që të ikte për tremuaj – por tre vite më vonë ai ishte duke e bërë të njejtën gjë. Në fund ai kishte vizituar më shumë se 60 shtete anembanë botës, nga ‘Mali Everest’ deri në Varnasi të Indisë.

E gjithë kjo përvojë e tij është dokumentuar me anë të fotografisë dhe videove, dhe si produkt të gjithë kësaj ideje Walter kishte planifikuar botimin e një libri.   /lajmi.net

 

YouTube player