Ja shkaku pse Twitter ka mbyllur më shumë se 125,000 llogari

Twitter ka mbyllur më shumë se 125.000 llogari për shkakun se ato kishin ekspozuar terrorizëm.

Fun

07/02/2016 04:50

“Ne dënojmë përdoruesit e Twitterit të cilët promovojnë terrorizëm apo përkrahje për të ashtuquajturin shtet islamik (ISIS)” thotë raporti i dalë nga rrjeti social.

“Ne kemi ekipën të cilët reagojnë shpejt dhe mbyllin çdo llogari që ka përmbajtje apo postime të ngjashme” shtohet në raport

Përmes një postimi, Twitter ka bërë të ditur sa është numri i llogarive të mbyllur, transmeton lajmi.net

_88130252_capture

Twitter tani ka më shumë se 500 milion përdorues.