Ja sa para i ka dhënë Vlora Çitaku për Xhakën, Shaqirin dhe Lichststeiner

Një inciativë e dy kosovarëve, Drin Zatriqi dhe Rilind Reka për ngritje fondesh për të paguar dënimin e Xhakës, Shaqirit dhe Lichststeriener ka gjetur përkrahje të madhe edhe në mesin e politikës

Lajme

25/06/2018 21:02

Kështu menjëherë Vlora Çitaku, ambasadorja e Kosovës në SHBA ka bërë donacionin e parë në vlerë prej 100 dollarësh.

Donacion ka bërë edhe Shkelzen Dragaj, këshilltar i Kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli.

Donacion ka dhënë edhe një person me emrin Valon Berisha që nuk dihet a është lojtari i Kombëtares se Kosovës.