Ja sa para fitojnë Apple, Google dhe Facebook çdo sekondë

Kompanitë e teknologjisë janë duke fituar shuma marramëndëse. Në fakt, për sa i përket kapitalizimit të tregut Apple, Alphabet, Microsoft dhe Facebook janë tani të gjitha duke mposhtur konkurrentët e tyre më të afërt: kompanitë e naftës.

Lajme

10/02/2016 01:46

Po, teknologjia po duket më shumë fitimprurëse se nafta, dhe ju mund të shihni se sa shumë para janë duke bërë këto kompani çdo sekondë me këtë vizualizime të dhënash nga portali i inforamcioneve tregtare Penny Stocks Lab.
Të kombinuara, këto kompani janë duke fituar më shumë se 2,000 $ për çdo sekondë, ose rreth $ 140,000 në një minutë. Natyrisht, jo të gjithë kompanitë teknologjike janë të njëjta, dhe Apple fiton pothuajse 50% të këtyre të ardhurave./TechSot