Ja pse femrat i duan më shumë meshkujt me bark gjatë marrëdhënies

Disa kile më shumë nën çarçafë ndihmojnë së tepërmi, veçanërisht nëse jeni meshkuj dhe keni pak bark.

Lifestyle

26/01/2022 16:46

Është treguar me kohë se femrat i kanë qejf meshkujt me muskuj tek pjesa e barkut, por një studim i fundit në Turqi del në përfundimin se meshkujt që kanë bark, zgjasin më gjatë në shtrat, transmeton lajmi.net.

Sipas studimit, meshkujt e shëndoshë dhe me bark mund të rrinë deri në 8 orë më shumë në një marrëdhënie seksuale, në krahasim me ata të dobët, gjatë një viti.

Si pasojë, femrat që kryejnë marrëdhënie seksuale me meshkujt e mbushur provojnë kënaqësi më të mëdha dhe kanë një mesatare prej 100 raportesh seksuale në vit.

Studimi thotë se sekreti qëndron në indin dhjamor të barkut, i cili prodhon estradiolin, një hormon që është i aftë të zgjasë më shumë kohën e marrëdhënies seksuale duke vonuar orgazmën.

Pra, me më të shëndoshët seksi zgjat më shumë për të mbërritur në këtë përfundim, kërkuesit turk kanë studiuar për një vit e gjysmë rreth 200 meshkuj, duke vendosur edhe një indeks mes masës së trupit dhe jetës seksuale. /Lajmi.net/