Ja me kë ishte në lokal Elton Çiço para se ta vrisnin

Elton Çiço ka qenë i ulur në lokal me një oficer të njohur policie dhe një gazetar të një televizioni kombëtar, kur një person që mbante një kapele në kokë, ka hyrë në lokalin “De Niro” dhe e ka qëlluar dy herë me pistoletë.