Ja cili qytet shqiptarë është shndërruar kështu për festa (Foto)

Korça, qyteti i mësonjëtores, qyteti i serenatave, qyteti i borës, bëhet gati për festat e fundvitit.

Fun

09/12/2016 14:04

Pamjet që vijnë nga qyteti juglindore të vigjilie të krishtlindjes dhe vitit të ri nuk kanë nevojë për koment.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Image