Ja çfarë mund të bëni me shalqi (Video)

Kurrë nuk keni menduar se mund ta bëni këtë me një shalqi...

Fun

08/08/2015 12:48

Ajo çfarë mund të bëni me një shalqi është mahnitëse dhe argëtuese. Para se ta shihnit këtë video, prerja e një shalqiri dukej si një detyrë e mundimshme për ju.

Mësojeni se si t’i shtoni pak kreativitet shërbimit me shalqi, duke i habitur miqtë apo familjarët tuaj. (Lajmi.net)