Ja çfarë do të thotë forma e prapanicës për shëndetin tuaj (Foto)

Forma e prapanicës së femrave ndahet në katër grupe, dhe çdo formë ka një rëndësi të veçantë për shëndetin.

Lifestyle

01/10/2015 11:30

Mësojeni më poshtë se çfaro do të thotë secila formë:

1. Forma “V” apo “e lëshuar”
z0jzom3c5f6su95v7cph

Kjo lloj forme e prapanicës është e zakonshme tek femrat të cilat kanë nivele më të ulëta të estrogjenit.

2. Forma “zemër” apo “dardhë”
psegpqn1dzhwbnma7jcb

Kjo lloj forme e prapanicës tregon se ka shpërndarje të rëndësishme të yndyrës rreth kofshëve të sipërme, transmeton lajmi.net.

3. Forma e rrumbullakët
guu160ft37ga2v6pub3n

Forma e rrumbullakët ka shpërndarje të mjaftueshme të yndyrës përreth dy ‘mollaqeve’.

4. Forma katrore apo “H”
th29ugoew8a0jemc9j7r

Në fund, forma katrore apo “H” tregon se keni yndyrë të shpërndarë njëtrajtësisht deri në bel. (lajmi.net)