Isa Musta uron Krishtlindjen ortodokse

Kryetari i LDK-së, Akademik Isa Mustafa të gjithë qytetarëve të besimit ortodoks ua uron Krishtlindjen:

Lajme

06/01/2019 15:56

Ai ka thënë se çdo festë, edhe kjo le ta gjejë popullin e Kosovës më të bashkuar.

“Në këtë ditë feste familjet e juaja të jenë të mbushura me shëndet, begati dhe shumë dashuri.
Çdo festë, edhe kjo le ta gjejë popullin e Kosovës më të bashkuar prë një ardhme të përbashkët plot begati”, thuhet në urimin e Mustafës. /Lajmi.net/