Irina ta ndalë frymën

Irina Shayk është njëra prej femrave më të bukura dhe më seksi në botë. Këtë e demonstron edhe kjo fotografi, të cilën e ka postuar në rrjetin social Instagram, modelja ruse. “Duke u kënaqur në Meksikë”, ka shkruar e dashura e Cristiano Ronaldo. Irina e ka zbuluar prapanicën, me bikini mjaft provokues. Kujdes djema, kontrollojeni…

ShowBiz

20/01/2014 11:05

Irina Shayk është njëra prej femrave më të bukura dhe më seksi në botë. Këtë e demonstron edhe kjo fotografi, të cilën e ka postuar në rrjetin social Instagram, modelja ruse.

“Duke u kënaqur në Meksikë”, ka shkruar e dashura e Cristiano Ronaldo. Irina e ka zbuluar prapanicën, me bikini mjaft provokues. Kujdes djema, kontrollojeni frymëmarrjen…