IPKO shpall Ftesë për ofertim – Ridisajnimi i web faqës 

IPKO Telecommunications fton të interesuarit për aplikim/ofertim konkurues për “Ridisajnimi i faqës së IPKO”. www.ipko.com Dokumentacioni me kërkesat dhe kushtet e përgjithshme për ofertim mund të tërhiqen përmes kërkesës në emailin [email protected], më 22, 23 dhe 24 Nëntor 2022. Në rast të interesimit, ju mund ta dërgoni ofertën tuaj në adresën e poshtëshënuar, jo më…

Lajme

21/11/2022 13:23

IPKO Telecommunications fton të interesuarit për aplikim/ofertim konkurues për “Ridisajnimi i faqës së IPKO”. www.ipko.com

Dokumentacioni me kërkesat dhe kushtet e përgjithshme për ofertim mund të tërhiqen përmes kërkesës në emailin [email protected], më 22, 23 dhe 24 Nëntor 2022.

Në rast të interesimit, ju mund ta dërgoni ofertën tuaj në adresën e poshtëshënuar, jo më vonë se 06.12.2022. Oferta duhet të jetë e futur në zarf/ambalazh sipas udhëzimeve të dokumentacionit me kushtet e përgjithshme për ofertim, dhe të shënohet qartë me titullin e qëllimit.