IPKO nuk ka organizuar ndonjë lojë shpërblyese

Kohëve të fundit po qarkullon online një mesazh i cili aludon se IPKO ka organizuar lojë shpërblyese për klientët e saj. Ju lutem të jeni të njoftuar se ky mesazh është mashtrim, dhe ka për qëllim vetëm mbledhjen e të dhënave tuaja personale. Ju informojmë që IPKO nuk ka organizuar ndonjë lojë shpërblyese! Në rastet…

Lajme

06/12/2022 15:09

Kohëve të fundit po qarkullon online një mesazh i cili aludon se IPKO ka organizuar lojë shpërblyese për klientët e saj. Ju lutem të jeni të njoftuar se ky mesazh është mashtrim, dhe ka për qëllim vetëm mbledhjen e të dhënave tuaja personale.

Ju informojmë që IPKO nuk ka organizuar ndonjë lojë shpërblyese!

Në rastet kur IPKO organizon diçka të tillë, ato do të postohen në webfaqen e saj zyrtare me domain https://www.ipko.com.

Ju lutemi të jeni të vëmendshëm dhe të kontrolloni domainin para se të jepni të dhënat tuaja personale.