IPKO me ofertën më të mirë në telefoni mobile ndonjëherë

Oferta e fundit e IPKO-së është e jashtëzakonshme për të gjithë kosovarët, të cilët kanë shumë familjarë dhe miq.

Lajme

05/02/2016 17:31

Sepse kjo ofertë ia mundëson secilit prej nesh që t’i eliminojmë shpenzimet e komunikimit për së paku tre muaj, duke përfituar nga miqtë dhe familjen që e kemi inkurajuar të kalojë në IPKO.

Si funksionon oferta më e re e IPKO-së?

Përfitimi nga kjo ofertë është shumë i thjeshtë dhe shumë direkt, dhe realizohet në tre hapa të thjeshtë.

Së pari, krejt çka duhet të bëni është t’i dërgoni miqtë dhe familjarët tuaj në IPKO

E kur ata shkojnë në dyqan të IPKO-së për ta blerë një numër, duhet ta tregojnë emrin dhe numrin tuaj, në mënyrë që ju si dërgues i tyre në IPKO të përfitoni menjëherë. E ata si klientë të ri të IPKO-së, bashkë me numrin e ri marrin edhe 1GB internet falas.

Dhe më pas, sado që ata shpenzojnë në numrin e tyre të ri (minuta, SMS, apo megabajt), shuma e njëjtë ju vjen juve si bonus prej tyre.

Ndërsa ju mund t’i sjellni deri në 10 miq apo familjarë në IPKO, dhe t’i eliminoni shpenzimet tuaja të telefonit, nga kreditë që ju vijnë prej gjithë atyre që ju i keni dërguar në IPKO.