IPKO edhe këtë vit fiton çmimin: Tatimpaguesi i vitit 2022

Në Gala Mbrëmjen tradicionale, të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës, “THE BEST OF KOSOVO 2022”, u dhanë çmime të ndryshme për performancën e bizneseve vendore dhe për investitorët e huaj në Kosovë. IPKO Telecommunications, si një ndër investitorët më të mëdhenj të huaj në Kosovë, fitoi çmimin e Tatimpaguesit të vitit 2022. Ky çmim…

Lajme

05/12/2022 16:41

Në Gala Mbrëmjen tradicionale, të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës, “THE BEST OF KOSOVO 2022”, u dhanë çmime të ndryshme për performancën e bizneseve vendore dhe për investitorët e huaj në Kosovë.

IPKO Telecommunications, si një ndër investitorët më të mëdhenj të huaj në Kosovë, fitoi çmimin e Tatimpaguesit të vitit 2022. Ky çmim është indikator i një performance të shkëlqyer financiare të IPKO përgjatë këtij viti.

IPKO tashmë ka dëshmuar se është operatori më i qëndrueshëm në treg, me rrjetin më stabil të telefonisë mobile, me shtrirjen më të gjerë të rrjetit 4G, si dhe internetin fiks më stabil dhe më të shpejtë në vend.

Me një kujdes të shkëlqyer ndaj klientit, IPKO mbetet brendi më i besueshëm i telekomunikimit.

Kontributi i IPKO në shoqërinë ku vepron është multi-dimenzional: duke qenë një ndër taksapaguesit më të mëdhenj por dhe duke kontribuar në shoqëri përmes sponzorimeve dhe donacioneve në fusha të ndryshme, me theks të veçantë në sektorin e shëndetësisë, edukimit, kulturës, artit dhe sportit.