Iluzionet optike që i bëjnë truqe mendjes suaj

Jeni në gjendje të dilni fitues ndaj iluzioneve optike?

Fun

13/11/2017 11:37

Iluzionet optike ju shtyjnë gjithmonë që t’i shikoni më shumë se një herë, duke ju lënë kurioz si mund të jenë realizuar.

Për fat të mirë, ëndrra për fotografinë optike është edhe më ‘cool’, gjithsesi janë edhe ato pjesë e asaj që patjetër duhet t’i shikoni më shpesh.

Kontraste nëpër foto janë koncept i realitetit dhe halucinacionit, ju mund të shihni sa mirë janë të ekzekutuara. /Lajmi.net/

123