Ikja e të rinjëve shqetëson qytetarët e Podujevës

Ikja e qytetarëve veçmas klasës punëtore është bërë dukuri shqetësuese edhe në vendin tonë. Ata shkojnë për një jetë më të mirë kryesisht në vendet perendimore, shkruan lajmi.net. Si shumë komuna tjera, edhe ajo e Podujevës është e prekur nga lëvizjet e popullsisë. Lajminet ka qëndruar atje dhe ka dëgjuar mendimet e qytetarëve për këtë…

Lajme

03/09/2023 11:46

Ikja e qytetarëve veçmas klasës punëtore është bërë dukuri shqetësuese edhe në vendin tonë.

Ata shkojnë për një jetë më të mirë kryesisht në vendet perendimore, shkruan lajmi.net.

Si shumë komuna tjera, edhe ajo e Podujevës është e prekur nga lëvizjet e popullsisë.

Lajminet ka qëndruar atje dhe ka dëgjuar mendimet e qytetarëve për këtë çështje./Lajmi.net.