Ia sheh hairin numrit të të dashurve, fiton në llotari

Kjo grua doli fituese e një llotarie me shumën prej 72026.81 Euro.

Fun

09/08/2015 21:50

E gjithë fitorja e saj erdhi si rezultat i përdorimit të numrave të dashurve që ajo kishte pasur më parë.

Lisa Forgie 34 vjeçare, vendosi numrat duke menduar që me njëmend do të fitoi dhe ashtu doli, të 5 numrat u përputhën me ata të topave bonus.

Ndërkaq, Lisa me djalin dhe të bashkëshortin e saj, tani janë duke planifikuar për shpenzimet e parave për një shtëpi të re dhe një udhëtim në Amerikën e Jugut./klankosova