Ia prenë flokët me shpatë të samurajëve (Video)

Shikojeni se si një stilist përdorë një shpatë të samurajëve për t’ia prerë flokët një klienti.

Fun

13/11/2014 12:47

Para se stilisti të fillojë prerjen, gruaja merr frymë thellë dhe ai më pas fillon t’ia largojë shtresat shpatës dhe ta bëjë gati për të filluar.

Ai madje e rrokullisë në dorë shpatën si një samuraj i vërtetë dhe klienti përnjëherë e bën një vështrim të ftohtë sikur është gati të fillojë të qajë, transmeton Lajmi.net.

Në fund, pasi të përfundojë stilisti e ulë poshtë shpatën dhe një buzëqeshje e madhe shfaqet në fytyrën e klientit, pasi që i pëlqen prerja e saj e re elegante.

Shikojeni videon: