Të Infektuar: 5237

Të Shëruar: 2462

Të Vdekur: 112

I verbëri thyen rekordin e shpejtësisë

21:30 | 7 Tetor 2013

porche

Ky është Mike Newman një 52 vjeçar duke vozitur Porche me një mesatare prej 299 Km/h. Pse ky është një rekord botëror? Për shkak se Newman është i verbër.

Ky është Mike Newman një 52 vjeçar duke vozitur Porche me një mesatare prej 299 Km/h. Pse ky është një rekord botëror? Për shkak se Newman është i verbër.

Newman voziti pa problem në pistën e Aeroportit ne Bruntingthorpe, Angli. Atij i doli në ndihmë një ekip ku gjatë gjithë kohës i kanë treguar për të mbajtur automjetin në vijë të drejtë.

Po, ky person voziti shumë më shpejtë se ju që do të vozitni ndonjëherë dhe ai është i verbër.