I kënaqur me zgjedhjet

Samuel Zbogar shprehet i kënaqur me rrjedhën e procesit zgjedhor. Fton qytetarët të dalin në zgjedhje dhe të vendosin për të ardhmen e tyre.

Lajme

03/11/2013 13:46

Shefi i misionit të BE`së në Kosovë, Samuel Zbogar, është shprehur i lumtur me rrjedhën e procesit zgjedhor deri më tani.

Ai ka pasur në agjendë disa qendra të votimit në Prishtinë, ndërsa vizitat pritet t`i vazhdoj në Komunë e Vushtrrisë përkatësisht fshatin Prelluzhë dhe veriun e Mitrovicës.

Ai pret që edhe banorët e veriut të dalin të votojnë dhe të zgjedhin përfaqësuesit e tyre sikurse në komunat tjera të Kosovës.

Zbogar iu ka bërë thirrje qytetarëve që të dalin të votojnë dhe të vendosin për të ardhmen e tyre.