Hyundai PassoCorto në Geneva Motor Show

Ndërtuar nga entuziastët dhe për entuziastët e makinave  sportive, PassoCorto u emërua nga 16 studentët e programit Master të drejtimit “Dizajn transportues” në Torino. Studentët ishin ngarkuar nga Hyundai që ta bëjnë “makinën që do të jetë në krye të listës së tyre për nga blerja dhe ngasja” Nuk e dimë se kush do të…

Auto & Tek

22/02/2014 17:55

Ndërtuar nga entuziastët dhe për entuziastët e makinave  sportive, PassoCorto u emërua nga 16 studentët e programit Master të drejtimit “Dizajn transportues” në Torino.

Studentët ishin ngarkuar nga Hyundai që ta bëjnë “makinën që do të jetë në krye të listës së tyre për nga blerja dhe ngasja”

Nuk e dimë se kush do të jetë në gjendje të paguajë një makinë afër 60,000 dollarë, por ne e dimë se shumë njerëz do të donin ta kenë një makinë të tillë.

Motori 4 cilindrash dhe 266 kuaj fuqitë e bëjnë që kjo veturë të garojë më “rivalin” e tij Alfa 4C, I cili po ashtu do të debutoj në Geneva Motor Show.