Hyseni tregon numrin e terroristëve kosovarë të arrestuar

Ministri i Punëve të Brendshme, Skender Hyseni, duke folur për implementimin e ligjit që ndalon pjesëmarrjen në luftërat jashtë vendit, ka thënë se po bëhet një vit që ka hy në fuqi ligji dhe në gjuhën e numrave, brenda kësaj periudhe janë ngritur 33 kallëzime penale.

Lajme

09/06/2016 12:00

 

Ministri Hyseni duke iu përgjigjur deputetes Alma Lama, lidhur me implementimin e ligjit dhe rezultatet e dala nga ky ligj, theksoi se ligji ka prodhuar konsekuenca pozitive.

“Nuk është regjistruar asnjë rast këta muaj i shkuarjes në konfliktet e huaja. Pra, ligji ka dhënë rezultate evidente”, tha ai