Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Hysen Zeka ka nevojë për mjekim jashtë vendit

13:19 | 13 Gusht 2020

Hysen Zeka nga Prishtina vuan nga sëmundja Lymphoplasmacytic Lymphoma-Amyloidosis dhe ka nevojë për mjekim urgjent jashtë vendit.

Hysen Zeka nga Prishtina vuan nga sëmundja Lymphoplasmacytic Lymphoma-Amyloidosis dhe ka nevojë për mjekim urgjent jashtë vendit.

Mjekimi i tij kushton 160 mijë euro, transmeton Klan Kosova.

Andaj, të gjithë personat vullnetmirë që duan të ndihmojnë në këtë rast, mund ta bëjnë këtë përmes të dhënave që janë të renditura më poshtë.

Banka: Raiffeisen Bank Kosovë
Emri: Perihane Zeka (bashkëshortja)
Numri i xhirollogarisë:
Për Kosovë: 1501001002193941
Për jashtë vendit IBAN :XK051501001002193941
Swift Code: RBKOXKPR
Numrat kontaktues:
+383 45 555 662
+383 44 939 334