Hudhra e parandalon ftohjen

8:13 | 29 Janar 2014

Hudhra

Hudhra ka veti shumë të dobishme, ndërsa vlerësohet lartë për veprimet e saj terapeutike dhe veprimeve parandaluese kundër ftohjes dhe ndaj sëmundjeve tjera si infeksionet gjenerale dhe të atyre të frymëmarrjes. Nëse konsumohet rregullisht, ajo vepron si një antibiotik dhe një anti-inflamator natyral. Është një mjet efektiv për t’i parandaluar simptomat e gripit, por edhe […]

Hudhra ka veti shumë të dobishme, ndërsa vlerësohet lartë për veprimet e saj terapeutike dhe veprimeve parandaluese kundër ftohjes dhe ndaj sëmundjeve tjera si infeksionet gjenerale dhe të atyre të frymëmarrjes.

Nëse konsumohet rregullisht, ajo vepron si një antibiotik dhe një anti-inflamator natyral. Është një mjet efektiv për t’i parandaluar simptomat e gripit, por edhe për trajtimin e infeksioneve të rrugëve të frymëmarrjes. Pra, hani sa më shumë hudhra, mos e bani fort dert problemin me erën që mund ta lë në gojën tuaj.