Hoteli fantastik ku 12 ditë kushtojnë 6.7 milionë funte

Duke nisur nga viti 2021 do të keni mundësi që pushimet tuaja t’i bëni edhe në hapësirë.

Fun

06/04/2018 14:28

Pas 3 vitesh stacioni hapësinor “Aurora” do të fillojë të presë “pushues”, të cilëve do t’u mundësohet të qëndrojnë deri në 12 ditë në hapësirë.

Sigurisht që përvoja do të jetë e paimagjinueshme, zero gravitet dhe një pamje mahnitëse, transmeton tch.

Por… ka një problem, ky udhëtim do t’u kushtohu hiç më pak se 6.7 milionë funte.